Over Beter Bewegen

We helpen u graag weer met plezier te laten bewegen!

Onze praktijk is bekend om zijn laagdrempelige karakter waarin de persoon achter de klacht centraal staat. Met ons enthousiasme, ervaring en deskundigheid begeleiden wij u doelgericht naar een verbetering van uw gezondheid en levensstijl.

Dit doen wij met zorg gericht op uw eigen specifieke situatie en uw eigen actieve inzet.

Kijkt u voor onze specialisaties in de blokken hieronder. Daar vindt u ook de overige informatie over onze praktijk. Naast onze hoofdvestiging beschikken wij ook over professionele fitnessfaciliteiten door onze samenwerking met FitnezzPlaza waar uw herstel verder vorm kan krijgen.

Geen wachttijden

Wij hanteren géén wachtlijst, u kunt direct binnen 24u terecht.

Ergotherapie : Vanaf januari 2024 is Mariken Heesakkers van ErgoZelf op de woensdagochtend bij ons aanwezig op de Hertogensingel

Meer informatie vindt u bij ‘Specialisaties’.

Wij hopen u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Team Beter Bewegen

Over Jeroen

Vanaf begin 2007 ben ik ingestapt in de praktijk. Het is een veelzijdige praktijk, waar heel diverse mensen komen, wat het zo mooi maakt.

Ik ben geïnteresseerd wat mensen letterlijk en figuurlijk beweegt. In de behandeling ben ik naast manuele vaardigheden ook bezig met de mentale en psychosociale kant bezig.

Naar de praktijk kom ik bijna altijd op de motor. Buiten werktijd ben ik veel bezig met mijn zoon & dochtertje 🙂 , doe aan olympisch gewichtheffen, mountainbiken en bereid graag met regelmaat iets op de Green Egg, met een onbekend glas wijn om te ontdekken.

Mijn specialisaties

Jeroen Beun

jeroen.beun@fysiotherapiebeterbewegen.nl

BIG: 59065199704

Over Harriët

Vanaf 1985 ben ik werkzaam als geregistreerd algemeen fysiotherapeut.Naast het werken met patiënten, het opdoen van ervaring, het herkennen van patiënten profielen heb ik mij bijgeschoold met de manuele therapie opleiding Marsman, de opleiding Nederlandse akademie voor orthopaedische geneeskunde, het Mulligan concept en de cursus bindweefselmassage en centraal neurologische aandoeningen.

In onze particuliere praktijk werk ik als geregistreerd oedeemfysiotherapeut en oncologie fysiotherapeut. Informatie hierover is te vinden onder de specifieke items.

In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur. Ik voel me heel betrokken bij allerlei activiteiten van ons gezin. Ik loop graag lange afstandswandelingen en houd van hardlopen.

Mijn specialisaties

Harriët van Schaijk-Cleerdin

harriet.van.schaijk.cleerdin@fysiotherapiebeterbewegen.nl

BIG: 19033366304

Over Dirk

In 2004 ben ik afgestudeerd aan de HAN als algemeen fysiotherapeut. Direct daarna ben ik aan de slag gegaan bij Fysiotherapie Frank Roelofs in Boven-Leeuwen.

Na acht jaar achtte ik de tijd rijp om als zelfstandige aan de slag te gaan. Daarom ben ik in 2012 toegetreden tot de maatschap Fysiotherapie Beter Bewegen. In 2006 ben ik afgestudeerd als arbeidsfysiotherapeut en heb ik de opleiding master Sportfysiotherapie in 2014 afgerond. Met deze twee specialisaties merk ik dat ik mijn kennis en kunde verbreed heb.

Buiten mijn werkzaamheden in de praktijk mag ik graag hockeyen, golfen of een voetbalwedstrijd bezoeken.

Mijn specialisaties

Dirk de Bruijn

dirk.de.bruijn@fysiotherapiebeterbewegen.nl

BIG: 89062052604

Over Ümran

In 2012 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Fontys Hogescholen. Ik heb me gespecialiseerd inoedeemtherap ie en looptraining bij vaatklachten. Sinds december 2019 ben ik het team van Fysiotherapie Beter Bewegen komen versterken.

In juni 2023 heb ik  de opleiding Oncologie fysiotherapie succesvol afgerond. Samen met Harriët verzorg ik deze specialisatie.

Naast de Nederlandse taal spreek ik ook vloeiend Turks. Patiënten die de Nederlandse taal niet machtig zijn kunnen door mij behandeld worden in het Turks.

In mijn vrije tijd vermaak ik me met mijn gezin en wandel ik graag in de natuur.

Mijn specialisaties

Ümran Kayahan

umran.kayahan@fysiotherapiebeterbewegen.nl