Over Beter Bewegen

We helpen u graag weer met plezier te laten bewegen!

Onze praktijk is bekend om zijn laagdrempelige karakter waarin de persoon achter de klacht centraal staat. Met ons enthousiasme, ervaring en deskundigheid begeleiden wij u doelgericht naar een verbetering van uw gezondheid en levensstijl.

Dit doen wij met zorg gericht op uw eigen specifieke situatie en uw eigen actieve inzet.

Kijkt u voor onze specialisaties in de blokken hieronder. Daar vindt u ook de overige informatie over onze praktijk. Naast onze hoofdvestiging beschikken wij ook over professionele fitnessfaciliteiten door onze samenwerking met FitnezzPlaza waar uw herstel verder vorm kan krijgen.

Geen wachttijden

Wij hanteren géén wachtlijst, u kunt direct binnen 24u terecht.

Sinds 2015 zijn wij gestart met het Origene rugapparaat als extra aanvulling voor mensen met rugpijn. Meer informatie vindt u hier en bij ‘Specialisaties’.

Wij hopen u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Team Beter Bewegen

Over Jeroen

In 2006 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut op de HAN en vanaf begin 2007 ingestapt in de praktijk. Hierna ben ik in 2008 begonnen met de opleiding master in de manuele therapie (SOMT) en deze in augustus 2011 succesvol afgerond. Het mooie van deze specialisatie vind ik dat ik mensen binnen relatief korte tijd veel vooruit kan helpen.

In de praktijk houd ik mij, naast fysio- en manueel therapie, bezig met algemene praktijkzaken en ontwikkeling als mede praktijkeigenaar. In mijn vrije tijd rijd ik graag motor, hou van uitgebreid koken en loop ik graag hard.

Mijn specialisaties

Jeroen Beun

jeroen.beun@fysiotherapiebeterbewegen.nl

Over Harriët

Vanaf 1985 ben ik werkzaam als geregistreerd algemeen fysiotherapeut.Naast het werken met patiënten, het opdoen van ervaring, het herkennen van patiënten profielen heb ik mij bijgeschoold met de manuele therapie opleiding Marsman, de opleiding Nederlandse akademie voor orthopaedische geneeskunde, het Mulligan concept en de cursus bindweefselmassage en centraal neurologische aandoeningen.

In onze particuliere praktijk werk ik als geregistreerd oedeemfysiotherapeut en oncologie fysiotherapeut. Informatie hierover is te vinden onder de specifieke items.

In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur. Ik voel me heel betrokken bij allerlei activiteiten van ons gezin. Ik loop graag lange afstandswandelingen en houd van hardlopen.

Mijn specialisaties

Harriët van Schaijk-Cleerdin

harriet.van.schaijk.cleerdin@fysiotherapiebeterbewegen.nl

Over Michiel

In 2008 ben ik afgestudeerd aan de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Sinds 2009 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Beter Bewegen.

Na mijn afstuderen heb ik de cursussen Medical Taping Concept en Inspanningsfysiologie en Oefentherapie voltooid. Daarnaast heb ik de scholing voor het geven van beweegprogramma voor chronische aandoeningen gevolgd en me daarin toegespitst op COPD.

In mijn vrije tijd speel ik zaalvoetbal en tennis en probeer ik kilometers te maken op de racefiets.

Mijn specialisaties

Michiel Hendriks

michiel.hendriks@fysiotherapiebeterbewegen.nl

Over Dirk

In 2004 ben ik afgestudeerd aan de HAN als algemeen fysiotherapeut. Direct daarna ben ik aan de slag gegaan bij Fysiotherapie Frank Roelofs in Boven-Leeuwen.

Na acht jaar achtte ik de tijd rijp om als zelfstandige aan de slag te gaan. Daarom ben ik in 2012 toegetreden tot de maatschap Fysiotherapie Beter Bewegen.In 2006 ben ik afgestudeerd als arbeidsfysiotherapeut en in 2011 ben ik begonnen met de opleiding master Sportfysiotherapie. Deze hoop ik in 2014 af te ronden. Met deze twee specialisaties merk ik dat ik mijn kennis en kunde verbreed heb.

Buiten mijn werkzaamheden in de praktijk mag ik graag hockeyen, golfen of een voetbalwedstrijd bezoeken.

Mijn specialisaties

Dirk de Bruijn

dirk.de.bruijn@fysiotherapiebeterbewegen.nl