• Behandeling toegepast op uw situatie
  • Advies over uw situatie
  • Aangesloten bij Knienetwerk Noord-Brabant

Rugpijn verhelpen

Rugpijn komt u verhelpen bij Fysiotherapie Beter Bewegen in Oss. Wij beschikken over het unieke OriGENE rugapparaat. Hiermee traint u acht punten op uw lichaam. Dit concept is volledig afgestemd op de behandeling van uw rugklachten. Wij richten ons niet op de bestrijding van uw klanten, maar op de oorzaak. Rugpijn verhelpen was niet eerder zo eenvoudig.

Kom uw rugpijn onder professioneel toezicht verhelpen

Met het toestel van OriGENE wordt de belasting van uw rug volledig aangepast aan de mogelijkheden en beperkingen die u heeft. De therapeut stelt alles zo af dat het de punten aanpakt waar u het meest last van heeft. Om uw rugpijn te verhelpen combineert het OriGENE-toestel een aantal eigenschappen:

  • De strekbeweging in uw rug is volledig geïsoleerd;
  • De belasting van het toestel is afhankelijk van uw individuele mogelijkheden;
  • Uw rugpijn wordt verholpen met behulp van acht variabelen waarmee het toestel is ingesteld.

De duur van de behandeling is ongeveer 10-12 weken met éénmaal per week een sessie. Uw klachten worden in de gaten gehouden tijdens evaluatiemomenten.

Neem contact met onze specialist

U gaat na aanmelding direct aan de slag met uw behandeling. Dit omdat wij geen wachtlijst hanteren. Daarnaast is een doorverwijzing van uw huisarts niet nodig. Wij helpen u direct van uw problemen af. Wilt u meer informatie of een intake plannen? Bel direct naar 0412 – 63 14 68. Wij zijn doordeweeks geopend tot 19:00 uur en op maandag en woensdag tot 21:00 uur.

Maak direct een afspraak

Velden met * zijn verplicht