• Behandeling toegepast op uw situatie
  • Advies over uw situatie
  • Aangesloten bij ClaudicatioNet

Fysiotherapie op maat

Bij de behandeling van een blessure of chronische pijn wilt u fysiotherapie op maat. Bij Fysiotherapie Beter Bewegen bieden wij u dit. Maak gebruik van de specialistische kennis bij onze praktijk. U heeft geen doorverwijzing van een huisarts nodig. Zo komt u direct terecht bij de specialist. Wat zijn uw klachten? Zit u op werk vaak in dezelfde houding en merkt u dat u last van uw rug heeft? Dan is manuele therapie wellicht wat voor u. Ook met chronische aandoeningen of voor COPD trainingen is er fysiotherapie op maat.

Diverse behandelingen en fysiotherapie voor u op maat gemaakt

Wilt u zo snel mogelijk uw behandeling starten, maar merkt u dat veel praktijken wachttijden hanteren? Bij ons hoeft u niet te wachten. Binnen 24 uur start uw behandeling. Met zorg gericht op specifieke situaties heeft u fysiotherapie op maat. Zo krijgt u met deskundige begeleiding een verbetering in uw levensstijl. Zowel met sportklachten, maar ook voor chronische aandoeningen verzorgen we fysiotherapie op maat. Het is uiteraard niet mogelijk om een chronische ziekte te genezen, maar we proberen dit wel dragelijker te maken. Met behulp van diverse trainingen ademt u bijvoorbeeld beter dan voorheen, verbetert uw conditie en wordt bewegen prettiger. Of met manuele therapie maakt u de gewrichten stabieler.

Neem contact op voor de mogelijkheden    

Heeft u behoefte aan specifieke behandelingen of wilt u uw gezondheid verbeteren? Met fysiotherapie op maat voorzien we u van trainingen die bij uw situatie aansluiten. Op die manier wordt uw levensstandaard verbeterd. Maak direct een afspraak via 0412 – 63 14 68 of mail naar info@fysiotherapiebeterbewegen.nl. Bij onze praktijk heeft u geen wachttijd, dus hoe sneller u belt, hoe sneller u aan de slag kunt.

Maak direct een afspraak

Velden met * zijn verplicht