• Behandeling toegepast op uw situatie
  • Advies over uw situatie
  • Aangesloten bij FYSUVO

Sportklachten Oss

Uw sportklachten verholpen door Fysiotherapie Beter Bewegen in Oss. Samen stellen we het perfecte behandelplan voor u op. Zo staat u zo snel mogelijk weer te springen op het veld. Uw sportfysiotherapeut weet hoe belangrijk dit voor u is. Dit ziet u terug in uw behandelplan, wat is afgestemd op uw wensen én uw mogelijkheden. Ontdek het zelf en schakel onze hulp in.

Uw sportklachten verdwijnen met sportfysiotherapie in Oss

U bent geblesseerd geraakt en wilt zo snel mogelijk weer sporten. Als sporters begrijpen wij dit maar al te goed. Toch is het erg belangrijk dat u goed en rustig herstelt. Voor de behandeling is er een intake. Tijdens dit gesprek stellen we samen een behandelplan op. Deze is afgestemd op uw mogelijkheden, maar ook op de sport die u beoefent. Zo voorkomt u, met hulp van onze praktijk in Oss, in de toekomst nieuwe sportklachten. Onze specialist benadert u als sporter en dat praat een stuk eenvoudiger. Zo communiceren we bijvoorbeeld met uw trainer over een aangepast trainingsschema. Alles om te zorgen dat u herstelt tot aan uw oorspronkelijke sportniveau.

Maak uw afspraak telefonisch of eenvoudig online

Behandel op tijd en voorkom toekomstige sportklachten met de hulp van onze praktijk in Oss. U kiest uit diverse behandelmogelijkheden zoals het gebruik van trainingsapparatuur, braces of taping en mobiliserende technieken. Ga snel aan de slag door uw intake te plannen via 0412 – 63 14 68. Het is ook mogelijk om te mailen naar info@fysiotherapiebeterbewegen.nl. Wij zijn op maandag en woensdag tot 21:00 uur beschikbaar, andere dagen tot 19:00 uur. 

Maak direct een afspraak

Velden met * zijn verplicht