• Behandeling toegepast op uw situatie
  • Advies over uw situatie
  • Aangesloten bij FYSUVO

Schouderpijn verhelpen

Bent u op zoek naar een manier om uw schouderpijn te verhelpen? Start direct uw behandeling bij Fysiotherapie Beter Bewegen. Wij beschikken over verschillende specialisaties, waardoor u de meest doeltreffende therapie krijgt voor uw situatie. Zo is er manuele therapie, sportfysiotherapie en COPD-therapie mogelijk. Dit alles doen wij met verschillende doelen zoals het verbeteren van uw bewegingen of het voorkomen van nieuwe klachten. Geef uw wensen en doelen direct aan ons door.

Uw schouderpijn verhelpen is eenvoudiger dan u denkt

Heeft u enig idee wanneer uw pijn is ontstaan of wat de oorzaak is? Dit zijn vragen die we stellen om uw schouderpijn zo snel mogelijk te verhelpen. Tijdens de intake is het van belang om uw huidige situatie te schetsen. Op die manier heeft u een beeld van de vooruitgangen die u boekt. Vervolgens start uw behandeling. Deze begint direct, want wij hanteren geen wachtlijst. Tijdens de therapie doet u diverse oefeningen die uw schouderpijn verhelpen. Blijkt dat een andere behandelmethode toch beter werkt, dan wisselt u eenvoudig van specialist.

Los uw pijn snel op

Door uw schouderpijn zo snel mogelijk te verhelpen verbetert u uw levenswijze. Zo is het mogelijk om de dagelijkse handelingen weer uit te voeren en forceert u zich niet in een andere houding meer vanwege de pijn. Uw afspraak plant u telefonisch via 0412 – 63 14 68 of mail naar info@fysiotherapiebeterbewegen.nl.

Maak direct een afspraak

Velden met * zijn verplicht