• Behandeling toegepast op uw situatie
  • Advies over uw situatie
  • Aangesloten bij Rugnetwerk Zuid-Oost Nederland

Fysiotherapie Oss

Voor hoge kwaliteit fysiotherapie komt u naar Fysiotherapie Beter Bewegen in Oss. Wij bieden u de best mogelijke zorg aan. Zo garanderen wij u dat iedere fysio in de praktijk in Oss voldoet aan de kwaliteitseisen. Ook is het altijd dezelfde fysiotherapeut die de oefeningen en behandeling met u doet. Mocht een andere methode beter aansluiten bij uw situatie, is het ook eenvoudig mogelijk om te wisselen.

Verbeter uw lichamelijke beweging met fysiotherapie in Oss

Er zijn diverse redenen waarom u in behandeling gaat bij een fysio in Oss. Zo is er de algemene behandeling die meestal bestaat uit oefeningen en trainingen. Vaak wordt dit gecombineerd met ondersteunende massage en advies wat specifiek op u betrekking heeft. Bij manuele therapie ligt de focus op klachten bij gewrichten in de wervelkolom. De behandeling van manuele fysiotherapie in Oss is ook bekend onder de naam ‘kraken’. Ondanks de naam is de behandeling niet pijnlijk. Daarnaast is een onderdeel ervan specifieke training van omliggende spieren rond de gewrichten.

Maak zonder verwijzing een afspraak

Sinds een aantal jaren is het mogelijk om bij de fysio in bijvoorbeeld Oss langs te gaan zonder een doorverwijzing. Het voordeel hiervan is dat u direct bij een specialist bent, in plaats van dat u eerst langs uw huisarts moet. Voor uw eerste behandeling bij Fysiotherapie Beter Bewegen in Oss, heeft u een screening. Hierbij kijken we naar uw klachten en stellen we een behandeling op. Vervolgens starten we het proces.

Plan een intake met de specialist

Heeft u het idee dat u een behandeling bij onze fysiotherapie in Oss nodig is? Plan uw afspraak door te mailen naar info@fysiotherapiebeterbewegen.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om te bellen 0412 – 63 14 68. Wij zijn op maandag en woensdag beschikbaar tot 21:00 uur, andere dagen tot 19:00 uur.

Maak direct een afspraak

Velden met * zijn verplicht