• Behandeling toegepast op uw situatie
  • Advies over uw situatie
  • Aangesloten bij Fyneon (oncologie)

COPD training

Met behulp van COPD training verbetert u uw ademhaling. Deze volgt u bij Fysiotherapie Beter Bewegen. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling waarmee u uw ziekte vermindert. Het is helaas een ziekte die niet te genezen is, maar bij ons in de praktijk is er een COPD training die bij u past.

Verminder diverse klachten rondom ademhaling met COPD training

Heeft u vaak last van benauwdheid of veel slijm in de luchtwegen? Met onze speciaal ontwikkelde COPD trainingen zorgt u dat u hier minder last van heeft. Dit is een vorm van fysiotherapie waarbij we fysieke inspanning toepassen en op die manier uw ademhaling verbeteren. Zo werkt u, onder begeleiding en in een veilige omgeving, aan uw fitheid. Ook zorgt u tijdens de COPD training dat uw conditie en spierkracht verbeteren. Daarnaast wordt er gewerkt aan een optimalere ademhaling en het oplossen van eventueel slijm. Naast deze specialisaties richten wij ons op diverse andere onderdelen van de fysiotherapie. Denk bijvoorbeeld aan sportfysiotherapie voor de behandeling van blessures. Ook komt u bij ons voor manuele therapie. Dit is een vorm van fysiotherapie waarbij tijd besteed wordt aan uw gewrichten, spieren en zenuwen. Het is ook wel bekend onder de naam ‘kraken’.

Boek direct uw behandeling

U kunt direct terecht bij onze praktijk, zonder dat u een doorverwijzing moet hebben van een huisarts of specialist. Bij uw aanmelding bespreken we de klachten en maken we samen een behandelplan dat bij u past. U maakt een afspraak door te bellen naar 0412 – 63 14 68 of via de mail. Op maandag en woensdag zijn wij voor u geopend tot 21:00 uur.

Maak direct een afspraak

Velden met * zijn verplicht