• Behandeling toegepast op uw situatie
  • Advies over uw situatie
  • Aangesloten bij Rugnetwerk Zuid-Oost Nederland

Manuele fysiotherapie

Los problemen aan uw gewrichten op met manuele fysiotherapie. Deze behandeling bestaat uit diverse vormen van mobiliseren en manipuleren. Daarnaast is een onderdeel ervan specifieke training van omliggende spieren rond de gewrichten. Vaak gaat dit gepaard met een ‘knak’ geluid. Wellicht kent u deze vorm van fysiotherapie als ‘kraken’. Het is van belang dat u een dergelijke behandeling ondergaat bij een specialist als Fysiotherapie Beter Bewegen. Wij zijn van mening dat u met manuele fysiotherapie uw huidige levensstandaard verbeterd.

Bent u bekend met manuele fysiotherapie?

Dit komt vaak voor bij de behandeling van rugklachten of in gewrichten in uw arm of been. Door ze te manipuleren ontstaat er meer bewegingsvrijheid. Dit neemt druk weg van uw gewichten waardoor u minder last heeft van uw klachten. Met als gevolg dat u direct na uw eerste behandeling al resultaat merkt. Dit is een groot voordeel van manuele fysiotherapie. Nog een pluspunt is dat u de behandeling direct begint. U hoeft bij ons namelijk niet op een wachtlijst, maar start meteen de manuele fysiotherapie.

Neem contact op voor meer informatie

Denkt u dat manuele fysiotherapie de behandeling voor uw is? Maak dan direct een afspraak via 0412 – 63 14 68. Wij zijn geopend tot 19:00 uur en op maandag en woensdag zelfs tot 21:00 uur. Tijdens de eerste intake lokaliseren we eerst de oorzaak van uw klachten en wanneer u hier last van heeft. Vervolgens stellen we een behandelplan op om u zo snel mogelijk van uw ongemak af te helpen.

Maak direct een afspraak

Velden met * zijn verplicht